Er zijn veel woningen en panden die over een kruipruimte beschikken die ondiep is of niet geheel bereikbaar. Dit kan een obstakel zijn wanneer er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden of als u de kruipruimte wilt isoleren. Gelukkig zijn er diverse methodes om dit op te lossen:

  • kruipruimte uitgraven
  • kruipruimte uitdiepen
  • kruipruimte leegzuigen
  • Kruipluik of doorgang naar compartiment realiseren

Afhankelijk van de situatie in de kruipruimte wordt bepaald welke methode de meeste efficiënte is om de kruipruimte voldoende toegankelijk te maken.

Kruipruimte uitgraven of uitdiepen

Bij het uitgraven of uitdiepen wordt er meer ruimte gecreëerd in de kruipruimte. Wanneer er te weinig ruimte is in de kruipruimte leidt dit tot een ruimte waar je als huizenbezitter weinig aan hebt. Door de kruipruimte uit te graven of verder uit te diepen kun je deze ruimte creëren. Hierdoor wordt het mogelijk om reparaties en werkzaamheden in de kruipruimte uit te voeren. Ook voor het isoleren van de woning is het belangrijk dat er genoeg ruimte in de kruipruimte is.

Kruipruimte leegzuigen

Het uitdiepen van ondiepe kruipruimtes kan een lastige klus zijn. Vooral in kruipruimtes van minder dan 40cm diep is het handmatig uitdiepen erg lastig. Voor dit soort klussen gebruiken wij dan ook moderne zuigtechnieken. Dit is het machinaal uitzuigen van isolatieparels, schelpen of zand. Een techniek die het uitdiepen vergemakkelijkt en waarmee zelfs de meest onbereikbare plekjes in de kruipruimte bereikt kunnen worden.

Onze aanpak

Onze kruipruimtespecialist komt bij u op locatie om een inspectie uit te voeren en op basis daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld. Er wordt vrijblijvend een offerte opgesteld voor de te ondernemen stappen zodat u weet waar u aan toe bent.

De kosten van het uitzuigen of uitgraven van de kruipruimte zijn afhankelijk van verschillende factoren. Neem voor een richtprijs of vrijblijvende offerte op maat contact met ons op.

Wanneer gewenst kunnen we de kruipruimte ook ophogen of isoleren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu