Asbestonderzoek door Inspectus

Wij kunnen voor u een asbestonderzoek conform het certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering uitvoeren. De insteek van onze asbestdeskundige is om tijdens het onderzoek verder te gaan dan de branchenorm voorschrijft. Dit door in het eerste asbestonderzoek zoveel mogelijk te onderzoeken met behulp van de benodigde destructieve handelingen. Dit voorkomt in veel gevallen de nodige vervolgonderzoeken.

Asbestonderzoeken zijn bijvoorbeeld nodig indien u de volgende situaties herkent:

  • Renovatie en/of sloopwerkzaamheden gaat uitvoeren aan een gebouw
  • Asbest wilt laten saneren
  • De risicos m.b.t. asbest in kaart wilt brengen voor gebruikers, huurders of kopers

Wat doet een asbestdeskundige?

In het asbestverwijderingsbesluit is vastgelegd dat het asbestonderzoek moet worden uitgevoerd door eengecertificeerd bedrijf, een Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Wij hebben de beschikking over ervaren, gecertificeerde asbestdeskundigen die flexibel inzetbaar zijn voor het uitvoeren van asbestonderzoek en het geven van asbestadvies.

Kosten asbestinventarisatie onderzoek

Inspectus combineert dienstverlening van hoge kwaliteit met eerlijke prijzen. Onze medewerkers doen er alles aan om u een voordelige oplossing te bieden. De kosten van een asbestinspectie worden op basis van een kort vooronderzoek opgesteld. Omdat iedere asbestinventarisatie een specifieke aanpak vereist en er bij ieder onderzoek sprake is van een verschillend aantal plekken waar asbest aanwezig is, verschillen de kosten van asbestinventarisatie per gebouw of object. U kunt vooraf een offerte aanvragen om duidelijkheid te krijgen over de kosten van de asbestinventarisatie. Wilt u hierover meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Neem vrijblijvend contact op voor asbest onderzoek

Bent u geïnteresseerd in asbestinventarisatie, asbest onderzoek of asbest advies of wilt u meer informatie ontvangen over hoe Inspectus te werk gaat? Neem dan gerust of vrijblijvend contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu