Kruipruimte isolatie

Bouwwerken die voor  de jaren ’80 zijn gebouwd, zijn vaak niet of onvoldoende geïsoleerd. De bouwnorm was toen namelijk heel anders. Isolatie was een onderwerp waar men niet veel mee bezig was. Bij het isoleren van een woning is de kruipruimte een heel belangrijk onderdeel weten we uit ervaring. Goede isolatie zorgt voor meer woongenot en een lagere energierekening. Bij het isoleren van een kruipruimte is het belangrijk om dit op de juiste manier aan te pakken.

Isolatiemateriaal

Er zijn veel verschillende soorten isolatiemateriaal, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Iedere kruipruimte is anders, je kunt bijvoorbeeld te maken hebben met hou of met beton. Niet ieder isolatiemateriaal is daarom geschikt in iedere situatie,  als onafhankelijke kruipruimtespecialist kunnen wij u hierin adviseren.

Een vochtige kruipruimte isoleren

Kruipruimtes kunnen zo zijn gebouwd dat ze dicht bij de grondwaterspiegel liggen. Dat zorgt ervoor dat de kruipruimte vochtig is, met name in regenperiodes. Er zijn ook andere zaken die een vochtige kruipruimte kunnen veroorzaken. Het is belangrijk om die factoren vooraf goed in kaart te brengen voordat er een plan van aanpak wordt gemaakt. Onze kruipruimtespecialist zal daarom op locatie de situatie beoordelen en aan de hand van zijn bevindingen een plan opstellen. U ontvang een  heldere rapportage waarin dit beschreven is, foto’s en een plattegrond zorgen voor een goed beeld van zijn onderzoeksresultaten.

Kosten en besparingen

Bent u benieuwd naar de kosten van goede kruipruimte isolatie? Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en kunnen u daarna het juiste advies geven om een vochtige kruipruimte te voorkomen. Het toepassen van kruipruimte isolatie zal voor meer comfort in uw woning zorgen, maar zal ook energiebesparend zijn.

Subsidie

Op de website van Energiesubsidiewijzer kunt u nagaan of u in aanmerking komt voor subsidie voor het aanbrengen van isolatie in de kruipruimte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu