Inspectus specialist op het gebied van asbest, houtaantasters en kruipruimteproblematiek

Inspectus is een onafhankelijk adviesbureau. Op het gebied van asbest, houtaantasters en kruipruimtes kunnen wij u begeleiden en advies geven. De dienstverlening kan zijn, de asbestinventarisatie  en rapportage, advies en begeleiden bij een asbestsanering, contra expertise van asbestinventarisatie rapporten, indien nodig een NEN-2991 uitvoeren, een beheersplan opstellen en uw medewerkers opleiden voor het herkennen van asbest. Asbestanalyses worden uitgevoerd door een onafhankelijk, geaccrediteerd laboratorium. Bij Inspectus bent u verzekerd van een duidelijke en pragmatische rapportage en asbest analyse, asbestonderzoek, asbestinventarisatierapport. Vanzelfsprekend is Inspectus gecertificeerd conform Procescertificaat Asbestinventarisatie.

Ook is Inspectus uw partner voor kruipruimteonderzoeken. Inspectus beschikt over een team van ervaren inspecteurs die het als een uitdaging zien om de eventueel aanwezig problematiek van de kruipruimte volledig in kaart te brengen, en u hierover het juiste advies te geven.

Een rapportage van een kruipruimteonderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Opsomming van de geconstateerde problemen.
  • Het opstellen van een bestek met werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de geconstateerde problemen op juiste wijze op te lossen.
  • Foto’s met bijschrift.
  • Een plattegrond met de geconstateerde problemen ingetekend.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze specialisten staan voor u klaar

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu