Asbestinventarisatie

Asbestinventarisatie, wat is dat nu eigenlijk en is asbestinventarisatie verplicht? Het is belangrijk om te weten dat de gebouweigenaar verantwoordelijk is voor de asbesthoudende toepassingen in een gebouw, een juiste (risico-) inventarisatie en eventuele verwijdering van het asbest.

Asbestinventarisatierapport

Is een asbestinventarisatierapport noodzakelijk? Op het moment dat u onze asbestinspecteurs inschakelt krijgt u een asbestinventarisatierapport. In dit rapport vindt u alle informatie over eventuele asbest in uw woning of bedrijfsgebouw.

Asbest onderzoek

Een asbestonderzoek wordt uitgevoerd door een speciale asbestdeskundige. Wat houdt zo’n onderzoek in en wat doet een asbestdeskundige nu precies?

Asbest advies

Het asbest advies volgt uit de inventarisatie en het asbest onderzoek. Deze adviezen worden onderbouwd door deskundige medewerkers. Hoe komt een asbestdeskundige tot zijn advies en wat zijn de vervolgstappen naar het asbest advies?

Training asbest herkennen

Hoe herkent u asbest en asbest verdachte materialen? Kunt u asbest herkennen? Tijdens onze training leert u hier alles over!

Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu