Asbest Advies Inspectus

Maatwerk bij Inspectus

Het asbestinventarisatierapport zien wij bij Inspectus als maatwerk. Voorafgaand aan elk project bekijken we samen wat het doel (geschiktheid) en de omvang (reikwijdte) is van de asbestinventarisatie. Dit kan u namelijk flink wat geld en tijd besparen. Asbestrapportage Na het uitvoeren van een asbestinventarisatie volgt een rapportage met waarin de onderzoeksresultaten zijn vastgelegd. Daarin staat… Lees meer »

4 augustus 2020
Asbestinventarisatie

Contra expertise asbestinventarisatie

Twijfel is een slechte raadgever. Heeft u twijfels over de inhoud of kwaliteit van een asbestinventarisatie en/of de rapportage daarvan? Inspectus kan als onafhankelijke partij in dat geval een contra expertise voor u uitvoeren. Met onze kritische blik en eerlijke adviezen zijn wij een veelgevraagde partner voor het uitvoeren van deze second opinion. Onderzoek naar… Lees meer »

1 juli 2020
Asbestinvetarisatie locomotief

Asbestinventarisatie bij drie locomotieven

Inspectus heeft een asbestinventarisatie uitgevoerd bij drie locomotieven. Deze treinen worden na vele jaren trouwe dienst volledig gerecycled. Van statig voertuig op de spoorwegen naar een grote hoop staal. Bekijk hieronder de video om een impressie te krijgen van dit project:

29 april 2020
Kind drinkt uit kraan

Controle op de aanwezigheid van loden waterleidingen

Er gaat in Utrecht en Rotterdam op grote schaal worden gecontroleerd op de aanwezigheid van loden waterleidingen. De gemeenten hebben aangegeven dat dit gebeurt in de gemeentelijke gebouwen. De reden hiervoor is dat water uit leidingen van lood slecht is voor de gezondheid. Met name voor baby’s en kinderen. Het gaat hierbij om de gebouwen… Lees meer »

30 januari 2020
Opname huis

Meer inzicht in verduurzamen woningen

Eén van onze opdrachtgevers had de behoefte om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden om woningen te kunnen verduurzamen. Om die reden gaan we een 10% opname in woningen uitvoeren. Dit doen we om de mogelijkheden voor na-isoleren te onderzoeken. Deze 10% opname betreft in totaal ongeveer 150 woningen die we gaan onderzoeken. Wij… Lees meer »

24 september 2019
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu