Asbestsanering vensterbanken voortaan weer risicoklasse 1

Het saneren van asbest uit vensterbanken komt met een relatief laag risico. Er is daarom een verzoek ingediend om deze werkzaamheden voortaan weer onder risicoklasse 1 te laten vallen. De relevante beoordelingscommissie heeft het verzoek beoordeeld en goedgekeurd. Dit kan grote besparingen opleveren in saneringskosten. Het verzamelen van genoeg data Het saneren van asbest in… Lees meer »

10 augustus 2020
Maatwerk asbestinventarisatie

Maatwerk bij Inspectus

Het asbestinventarisatierapport zien wij bij Inspectus als maatwerk. Voorafgaand aan elk project bekijken we samen wat het doel (geschiktheid) en de omvang (reikwijdte) is van de asbestinventarisatie. Dit kan u namelijk flink wat geld en tijd besparen. Asbestrapportage Na het uitvoeren van een asbestinventarisatie volgt een rapportage met waarin de onderzoeksresultaten zijn vastgelegd. Daarin staat… Lees meer »

4 augustus 2020
Asbestinventarisatie

Contra expertise asbestinventarisatie

Twijfel is een slechte raadgever. Heeft u twijfels over de inhoud of kwaliteit van een asbestinventarisatie en/of de rapportage daarvan? Inspectus kan als onafhankelijke partij in dat geval een contra expertise voor u uitvoeren. Met onze kritische blik en eerlijke adviezen zijn wij een veelgevraagde partner voor het uitvoeren van deze second opinion. Onderzoek naar… Lees meer »

1 juli 2020
Asbestinvetarisatie locomotief

Asbestinventarisatie bij drie locomotieven

Inspectus heeft een asbestinventarisatie uitgevoerd bij drie locomotieven. Deze treinen worden na vele jaren trouwe dienst volledig gerecycled. Van statig voertuig op de spoorwegen naar een grote hoop staal. Bekijk hieronder de video om een impressie te krijgen van dit project:

29 april 2020
Kind drinkt uit kraan

Controle op de aanwezigheid van loden waterleidingen

Er gaat in Utrecht en Rotterdam op grote schaal worden gecontroleerd op de aanwezigheid van loden waterleidingen. De gemeenten hebben aangegeven dat dit gebeurt in de gemeentelijke gebouwen. De reden hiervoor is dat water uit leidingen van lood slecht is voor de gezondheid. Met name voor baby’s en kinderen. Het gaat hierbij om de gebouwen… Lees meer »

30 januari 2020
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu