Garage

Garage

De garage is vaak in mindere mate afgewerkt. Het is immers niet nodig om een prachtig afgewerkte en schone ruimte te hebben waar de fietsen en eventueel de auto wordt gestald. Je besteedt vaak niet veel aandacht aan het interieur van de garage. Het is daarom verstandig om te controleren of er schimmels of asbest aanwezig zijn.

Asbest

In huizen die tot en met de jaren 80 van de vorige eeuw zijn gebouwd, is asbest gebruikt als isolatie materiaal. In de garage is de kans het grootst om asbest te vinden in de wanden, het plafond en onder de vloer.

Houtrot, schimmels en zwammen

Vooral in ruimtes waar slecht geventileerd wordt en het dus vochtig blijft, kan schimmel goed gedijen. Deze zwammen verspreiden sporen via de lucht. Het inademen van deze sporen kunnen leiden tot gezondheidsklachten. Het is daarom belangrijk om de zwammen professioneel te laten verwijderen.

Neem contact met ons op

Inspectus is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest en verschillende vormen van houtrot. Vermoedt u de aanwezigheid van asbest of schimmels in uw huis? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu