Project: terrein food en farmaceutische industrie

Inspectus heeft een groot industrieterrein met bijhorende kantoren en andere ruimtes geïnventariseerd. Er zijn diverse asbesthoudende toepassing gevonden zoals board, kit en pakkingen.

“Na het ontdekken van asbest op enkele plaatsen op het terrein is besloten een algehele asbestinventarisatie te laten uitvoeren voor alle gebouwen op het terrein. Na gesprekken met diverse partijen is onze keuze op Inspectus gevallen. De mensen van Inspectus komen zeer professioneel over en de samenwerking is als zeer prettig ervaren. Tussentijdse bevindingen werden direct besproken en er werd op een zeer praktische manier meegedacht naar (tijdelijke) oplossingen. De rapportage is volledig, duidelijk en concreet met adviezen om e.e.a. aan te pakken.”

Industrie sector

Ook voor de industrie sector kan Inspectus u van dienst zijn op gebied van asbestinventarisaties, asbestonderzoek, asbestinventarisatierapport en asbest advies. Heeft u net als deze opdrachtgever ook te maken met asbest in de fabriek? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu