Project schuur in Lunteren

Project schuur in Lunteren hebben wij een schuur geïnventariseerd. Vervolgens zijn er een aantal offertes aan de opdrachtgever verstrekt voor het verwijderen van de dakbedekking. De opdrachtgever heeft ervoor gekozen de asbestsanering door een van deze betrouwbare partijen voor een scherpe prijs te laten uitvoeren. Ook is er een goede partij gevonden voor het plaatsen van de nieuwe dakbedekking. De eigenaren van de schuur waren erg tevreden. Het eindresultaat is een mooi, asbestvrij dak waarmee meteen voldaan wordt aan het asbestverbod op daken in 2024. Er is gebruik gemaakt van de subsidieregeling waardoor de kosten werden verlaagd.

Reactie van de eigenaar: “Op basis van de deskundige inbreng van Inspectus is het gehele proces uitstekend gegaan. Wat mij ook positief verraste is de zeer snelle goedkeuring van de Gemeente Ede (3 dgn) van de sloopmelding op basis van de Inspectus rapportage”.

Project: schuur in Lunteren

Heeft u net als deze klanten ook een asbest dak dat verwijderd moet worden of dat er eerst een asbestonderzoek moet komen? Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen met een asbestinventarisatierapport.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu