In de omgeving van een bouwwerk spelen allerlei factoren die invloed hebben op de risico’s met betrekking tot plaagdieren. Denk aan aanwezige natuurgebieden, water, bosschage, zwerfafval, braakliggend terrein en activiteiten in de nabije omtrek. Deze factoren hebben invloed op het risico van ongedierte in en rondom het pand zelf. Met een omgevingsanalyse plaagdieren brengt u dit in kaart.

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom focussen de inspecteurs van Inspectus zich ook op plaagdierpreventie. Door op dit gebied de juiste maatregelen te nemen, voorkomt u namelijk problematiek met ongedierte.

Omgevingsanalyse plaagdieren

Met een omgevingsanalyse worden de kansen en bedreigingen op het gebied van plaagdieren in kaart gebracht. Ervaren inspecteurs brengen de factoren in kaart die van invloed zijn op de situatie in- en rondom het bouwwerk. Een deel van de factoren zullen niet beïnvloedbaar zijn, maar er kan wel rekening mee gehouden worden in het plaagdierbeheersplan.

Voor wie is de omgevingsanalyse plaagdieren geschikt?

Als gemeente, woningcorporatie, gebouwbeheerder, VVE, verzekeraar of eigenaar van een bouwwerk wilt u weten welke factoren van invloed zijn op risico’s met betrekking tot plaagdieren. Na het uitvoeren van een grondige analyse ontvangt u een helder rapport waarin alle constateringen en aanbevelingen zijn verwerkt. Wanneer gewenst komen we dit persoonlijk (op locatie) toelichten.

Omgevingsanalyse plaagdieren

Bij een aanwezige/acute besmetting van plaagdieren kan Inspectus de schakel tussen opdrachtgever en de uitvoering zijn die tegen de plaagdieren wordt uitgevoerd. Wij ondersteunen waar nodig bij de voorbereiding en bestrijdingen.

Neem contact met ons op

Via onderstaan formulier neemt u eenvoudig contact met ons op. Liever eerst nog een vraag stellen? Ook dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu