Projecten

Kruipruimte inventarisatie voor projecten

Wij verzorgen ook kruipruimte inventarisatie voor meerdere woningen en/of complexen. Van simpele inspecties tot aan opdrachten waarbij kruipluiken of doorgangen nog gemaakt moeten worden. Wilt u als woningstichting, gemeente of verzekeraar grootschalige inspecties laten uitvoeren of vermoedt u zwammen in uw woning? Ben bent u bij Inspectus aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise stellen gaan wij geen uitdaging uit de weg en leveren wij een volledig inspectierapport op.
Wij zijn werkzaam in geheel Nederland.

Projectadvies

Bij projecten kan Inspectus u ondersteuning bieden in de voorbereiding op de vloerrenovaties en asbestsanering. Wij kunnen het gehele traject van aanbesteding tot oplevering voor u verzorgen. Inspectus is de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoering. Wij ondersteunen bij het onderzoek, de aanbesteding, de voorbereiding en natuurlijk de oplevering.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in asbestinventarisatie, asbestonderzoek of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu