Training asbest herkennen en kruipruimte problematiek

13 oktober 2022

Op woensdag 25 januari 2023 kunt u deelnemen aan de trainingsdag asbest herkennen en kruipruimte inspectie. Deze training is geschikt voor iedereen die (beroepsmatig) in aanraking kan komen met asbest en houtaantasters. De twee trainingen bestaan beide uit een dagdeel. In de ochtend zal de training asbest herkennen plaatsvinden en in de middag vindt de training kruipruimte inspectie plaats.

Training asbest herkennen

Wanneer u beroepsmatig de kans hebt om in contact te komen met asbest, is het leren herkennen van asbest cruciaal voor het veilig uitvoeren van uw werkzaamheden. In deze training leert u de eigenschappen van asbestvezels en leert u asbest verdacht materiaal herkennen. Meer weten? Lees hier alles over de training asbest herkennen.

Training kruipruimte problematiek

Bij het uitvoeren van een kruipruimte inspectie heeft u kennis nodig van de verschillende vormen houtaantasters. In deze training leert u verschillende houtaantasters herkennen en leert u welke vervolgstappen u moet nemen om houtaantasters op de juiste manier aan te pakken. Meer weten? Lees hier alles over de kruipruimte training .

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de trainingsdag op woensdag 25 januari 2023 of wilt u meer informatie ontvangen over de trainingsdag? Neem contact met ons op.

Meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu