Slaapkamer

De slaapkamer is één van de belangrijkste ruimtes in het huis. U begint en eindigt elke dag in deze ruimte. Zorg er daarom voor dat het helemaal vrij is van schimmels en asbest.

Schimmel

Schimmels komen vooral voor in warme, vochtige ruimtes. Het is daarom verstandig om de verwarming zo veel mogelijk uit te houden en goed te ventileren. Schimmels voeden zich met hout en laten sporen achter die zich via de lucht verspreiden. Dit is ook nog eens schadelijk voor de gezondheid. Dit geldt natuurlijk extra voor ruimtes waar u langere tijd in verblijft, bijvoorbeeld tijdens het slapen.

Asbest

In oude huizen wordt nog vaak asbest gevonden. Asbest is zeer schadelijk voor de gezondheid en moet daarom door professionals met de juiste beschermingsmaatregelen worden verwijderd. In de slaapkamer kan asbest vooral bij stopcontacten, lampen en lichtschakelaars gevonden worden.

Neem contact op met Inspectus

Inspectus is gespecialiseerd in het verwijderen van schimmels en asbest. Dankzij onze jarenlange ervaring gaan wij snel en professioneel te werk. Neem daarom snel contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu