BILTZ®

Inmiddels werkt BILTZ® diverse jaren samen met Inspectus. Met name de klantgerichte aanpak, korte lijnen en het snel aanleveren van de gevraagde inventarisaties spreekt ons erg aan.

De geleverde inventarisaties kloppen inhoudelijk en er is altijd ruimte om met de DIA te overleggen. Door met Inspectus samen te werken ervaren wij minimale stagnatie in ons werkproces wat resulteert in een positieve opdrachtgever.

Lekstede Wonen

“Sinds begin dit jaar werkt LEKSTEDEwonen samen met Inspectus. Tijdens de eerste ontmoeting gaf Inspectus ons het gevoel een flexibele organisatie te zijn die snel kan schakelen. Dit sprak ons, na ook andere ervaringen te hebben gehad, erg aan. Het meedenken, snel kunnen leveren en de heldere uitleg bij bijzonderheden geven ons een vertrouwd gevoel. Na een proefperiode van april tot september van dit jaar is besloten om verder te gaan met Inspectus als een vaste partij. Als opdrachtgever ben je opzoek naar een transparante, betrouwbare en kosten-efficiënte partner. Inspectus vult dit, met duidelijke afspraken, voortreffelijk in.”

“Wij houden ons bezig met het ontmantelen van gebouwen op een circulaire manier. Dat betekent dat we zoveel mogelijk waardevolle materialen en grondstoffen willen oogsten, in plaats van traditioneel verwerken en laagwaardig recyclen. Natuurlijk hebben we bij deze ontmantelingswerkzaamheden iedere dag te maken met de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Het is voor ons cruciaal dat we vooraf duidelijk hebben hoe we dit asbest op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen verwijderen, zodat we zoveel mogelijk van de waarde behouden voor onze opdrachtgevers. We willen op alle onderdelen verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Dat is precies waar Inspectus en New Horizon elkaar vinden. Afspraken worden steeds keurig nagekomen, het contact is direct en professioneel en niet onbelangrijk: De rapportages zijn overzichtelijk en compleet.”

Dolmans de Jong Milieutechniek

“Dolmans de Jong Milieutechniek maakt gebruik van de diensten van Inspectus voor saneringen die plaats vinden bij woningmutaties. In de periode dat wij samen werken met Inspectus hebben wij hun leren kennen als een flexibele partner die meedenkt met zowel ons als asbestsaneerder als met de uiteindelijke opdrachtgever en die doet wat ze zeggen. Kortom een betrouwbare partner.”

Hooijer B.V.

“Bij Hooijer werken we prettig samen met de specialisten van Inspectus. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij hen hoog in het vaandel. De DIA’s zijn verantwoordelijk voor het gehele project, wat ervoor zorgt dat er uitgebreid aandacht aan de inventarisatie en rapportage wordt geschonken. De rapportages zijn compleet en makkelijk te lezen. De laatste jaren is het bedrijf gegroeid, desondanks blijft Inspectus bewezen een uiterst flexibele partner te zijn die met ons meedenkt en de gemaakte afspraken nakomt.”

ASB Asbestsanering

“Wij maken veelvuldig gebruik van de diensten van Inspectus voor het verrichten van asbestinventarisaties. De door hen aangeleverde rapporten zijn duidelijk en overzichtelijk, maar wij zijn vooral heel blij met hun klantgerichte aanpak en flexibiliteit!”

Van Kesteren b.v.

“Wij maken gebruik van diensten van Inspectus en zijn daar uiterst tevreden over. De wijze waarop zij projecten aanpakken en communiceren sluit naadloos aan op de manier waarop wij onze werkzaamheden verder voorbereiden en uitvoeren. Samenwerken met Inspectus leidt altijd tot het gewenste resultaat.”

 

Introbouw

“Als Introbouw zijn wij zeer tevreden over de snelheid van handelen en de geleverde kwaliteit van de werkzaamheden/rapportage; dit sluit volledig aan bij de werkwijze van Introbouw. De ‘korte’ lijnen en de communicatie worden als zeer prettig ervaren. Al met al een zeer goede prijs- kwaliteit verhouding.”

Vink Milieutechnisch Adviesbureau b.v.

“Sinds de kennismaking met Inspectus maken wij regelmatig gebruik van Inspectus voor de uitvoering van asbestinventarisaties. Wij bieden asbestinventarisaties aan in combinatie met bodemonderzoek voor met name aan/verkoop of bouw- en sloopplannen. De uitgevoerde inventarisaties geven duidelijke en betrouwbare informatie over de aanwezigheid van asbest in de onderzochte  gebouwen. Hierdoor weten onze klanten en de betrokken aannemers duidelijk waar ze aan toe zijn.  Dankzij de betrokkenheid en een gedegen aanpak, is Inspectus voor ons een betrouwbare en deskundige partner, die uitstekend past bij onze dienstverlening. Door de goede bereikbaarheid en directe communicatie, is het prettig samenwerken, zodat ook wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn!”

Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu