Kruipruimte inventarisatie voor woningbouw

Bent u benieuwd naar de staat van uw begane grondvloer of heeft u het gevoel dat de vloer op sommige punten door lijkt te veren? Dan kan het zijn dat uw probleem groter is dan u in eerste instantie zou denken. Een kruipruimte inventarisatie zou dan op zijn plaats zijn.

Veel mensen zijn zich niet bewust over de verschillende problemen die zich in hun kruipruimtes kunnen afspelen. De kruipruimte is nou eenmaal ook niet echt een plek waar men regelmatig de status onder de begane grondvloer controleert. Vaak is er in de kruipruimte een klimaat aanwezig waarbij allerlei soorten houtaantastende insecten en schimmels zich prima kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn er ook vaak plaagdieren in de kruipruimte terug te vinden. Bent u benieuwd geworden naar de huidige staat van uw begane grondvloer? Bij Inspectus nemen we u graag mee in ‘de wondere wereld van de kruipruimte’.

Jarenlange ervaring

Inspectus beschikt over een team van  inspecteurs met jarenlange ervaring die het als een uitdaging zien om de aanwezige problematiek van de kruipruimte volledig in kaart te brengen. Vervolgens geven zij u het juiste advies om ermee aan de slag te gaan. Het kan zo zijn dat er geen kruipluik bij u aanwezig is. Ook in dit geval beschikt onze inspecteur over de benodigde materialen om een kruipluik te realiseren. Wanneer uw kruipruimte aan de vochtige kant is pakt onze inspecteur gewoon een waterwerend overal tevoorschijn waarmee hij zijn werk met gemak kan vervolgen. Wanneer er echter een laag water in de kruipruimte staat is het voor onze inspecteurs niet veilig om de kruipruimte te betreden. Ter voorbereiding kunnen wij een pomp plaatsen om de kruipruimte leeg te pompen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kruipruimte inventarisatie voor projecten

Wij verzorgen ook kruipruimte inventarisatie voor meerdere woningen en/of complexen. Van simpele inspecties tot aan opdrachten waarbij kruipluiken of doorgangen nog gemaakt moeten worden. Wilt u als woningstichting, gemeente of verzekeraar grootschalige inspecties laten uitvoeren of vermoedt u zwammen in uw woning? Ben bent u bij Inspectus aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise stellen gaan wij geen uitdaging uit de weg en leveren wij een volledig inspectierapport op.
Wij zijn werkzaam in geheel Nederland.

Kruipruimte inventarisatie voor bedrijven

De kruipruimtes van bedrijfspanden worden niet vaak betreedt. Terwijl hier juist vaak problemen aanwezig zijn. Denk hierbij aan betonrot in de fundering, lekkages aan rioleringen en de aanwezigheid van schimmels.

Inspectus voert op verzoek van makelaars, projectontwikkelaars of potentiële kopers ook inspectie controles uit. Hierbij controleren wij de kruipruimte zorgvuldig op de aanwezigheid van zwam, houtworm en ander ongedierte. Deze inspectie gaat verder dan de reguliere bouwkundige rapporten. De specialisten van Inspectus zijn bekend met de meest kleine aanwijzingen van moeilijk op te sporen plaagdieren. De kosten van deze inspecties wegen niet op tegen de langdurige procedures en financiële gevolgen die de aanwezigheid van houtaantasters en plaagdieren bij het koopproces zou kunnen geven. Met een rapportage van Inspectus kunt u met een gerust hart het pand kopen of verkopen.

Combi-inventarisatie: kruipruimte- én asbestinventarisatie
Voorafgaand aan sloop of renovatie bestaat de wettelijke verplichting om een volledige asbestinventarisatie te laten uitvoeren door een gecertificeerd asbestinventarisatiebureau. In de rapportage worden alle asbesthoudende materialen en toepassingen opgenomen. Zo krijgt u een compleet beeld van het aanwezige asbest. Onze inspecteurs kunnen zowel de aanwezigheid van asbest als houtaantasters en plaagdieren onderzoeken. Op deze manier slaat u dus twee vliegen in één klap.

Projectadvies

Bij projecten kan Inspectus u ondersteuning bieden in de voorbereiding op de vloerrenovaties en asbestsanering. Wij kunnen het gehele traject van aanbesteding tot oplevering voor u verzorgen. Inspectus is de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoering. Wij ondersteunen bij het onderzoek, de aanbesteding, de voorbereiding en natuurlijk de oplevering.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw kruipruimte of wilt u simpelweg meer informatie over ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu