Contra expertise asbestinventarisatie

1 juli 2020

Twijfel is een slechte raadgever. Heeft u twijfels over de inhoud of kwaliteit van een asbestinventarisatie en/of de rapportage daarvan? Inspectus kan als onafhankelijke partij in dat geval een contra expertise voor u uitvoeren. Met onze kritische blik en eerlijke adviezen zijn wij een veelgevraagde partner voor het uitvoeren van deze second opinion.

Onderzoek naar feiten

Heeft u een oud, (vermoedelijk) onjuist of onvolledig asbestinventarisatierapport? Wilt u advies inwinnen bij een tweede partij? Met een contra-expertise toetsen onze ervaren inspecteurs het inventarisatierapport en eventuele andere documentatie aan de actuele wet-en regelgeving. Wanneer nodig, voeren we ook het veldwerk op locatie opnieuw uit. Vooraf en tijdens deze werkzaamheden bespreken wij uw wensen en houden we u op de hoogte. Met een gedegen onderzoek naar de feiten, nemen we uw twijfels weg.

Advies

Onze gecertificeerde en ervaren asbestdeskundige medewerkers staan voor u klaar in heel Nederland. Na de uitvoering van het asbestonderzoek zullen we u voorzien van helder geformuleerde resultaten van de contra-expertise. We geven pragmatische adviezen en kunnen u begeleiden in het gehele proces. Partijen die Inspectus inschakelen voor een contra expertise, oftewel een second opinion, zijn verzekerd van snelle, doeltreffende dienstverlening op maat. Uw wensen staan centraal en vormen ons uitgangspunt.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in contra-expertise, asbest advies of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste informatie.

Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu