Badkamer

In de badkamer wordt het snel vochtig. Logisch natuurlijk, in deze ruimte doucht het hele gezin meerdere malen per week. De waterdamp slaat neer op de muren en de overige meubels. Dit verhoogt de kans op schimmels.

Zwarte voegen

Als u de muren niet droog maakt na het douchen, ziet u na enkele weken zwarte voegen tussen de tegels ontstaan. Dit is een lichte vorm van schimmel en is eenvoudig te verwijderen. Daarvoor hoeft er geen specialist ingeschakeld te worden. Pas wanneer zwammen geconstateerd worden kunt u dit niet meer zelf schoon krijgen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.

Asbest

In oude huizen kan nog asbest worden aangetroffen. Als uw huis vóór 1985 gebouwd is, dan is deze kans zelfs erg hoog. Asbest zit dan vooral in de buurt van de afvoerputjes van bijvoorbeeld de douche, wc en wasbakken. Daarnaast zit deze gevaarlijke stof in tussenmuren. Bij asbest is het noodzakelijk om een gespecialiseerde asbestverwijderaar in te schakelen. De kans op het inademen van de kankerverwekkende stofdeeltjes is namelijk aanzienlijk.

Neem contact op met Inspectus

Voor alle bovenstaande problemen kunnen wij gepaste oplossingen bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, gaan wij snel te werk en leveren wij snel resultaat. Neem dus vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu