Asbestinventarisatie voor bedrijven

Asbest in bedrijven levert vaak geen risico’s op. Wanneer bent u verplicht onderzoek te laten doen naar asbest in bedrijven? En komt asbest in bedrijven vaak voor?

Asbestinventarisatie voor kantoren

Is er een subsidie asbest verwijderen wanneer u last heeft van asbest? En levert asbest op kantoor risico’s op? Hier leest u waarom asbestinventarisatie zo belangrijk is voor uw kantoor.

Asbestinventarisatie voor zorg

Wilt u weten of asbestsanering noodzakelijk is in het ziekenhuis of in uw zorgcomplex? Dan zal er eerst een asbestinventarisatie uitgevoerd moeten worden.

Asbestinventarisatie voor het onderwijs

Asbest inademen is erg schadelijk voor kinderen. Ook binnen het onderwijs kan asbestinventarisatie noodzakelijk zijn, Inspectus helpt u bij dit traject.

Asbestinventarisatie voor de woonsector

Wilt u weten of u asbest in huis heeft of verplicht de gemeente u een asbest onderzoek uit te voeren? Asbest in huis komt veelal voor bij oudere woningen en kan risicovol zijn wanneer u wilt verbouwen.

Asbestinventarisatie voor winkels

Heeft u een winkelpand en gaat u verbouwen? Dan is het belangrijk dat er een asbestinventarisatie wordt uitgevoerd. Inspectus zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering zo min mogelijk gestoord wordt.

Specialist in asbest, plaagdieren, houtaantasters en kruipruimtes

Direct inzicht in eventuele gevaarlijke situaties

Digitale inventarisatierapportages

Ervaren inspecteurs

Projectbegeleiding en advies op maat

Landelijke dekking

Asbest inventarisatie nodig?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu